17.1.07

Karja Kelder

Karja Kelder

Seekord sattusime Karja Keldrisse üsna proosalisel põhjusel - Hell Hunt oli remondis. Kuidas meeldis? Loodame, et Hunt enam lähiajal remonti ei lähe. Pime keldriruum, kus pea ainsaks valgusallikaks on Eurospordi ekraanidelt tulev piljardimäng. Seintel olevad õllefirma logodega peeglid ei tekita ka head tunnet. Ma tulin sööma, mitte ennast vahtima.

Kuidas maitses? Võtsime eelroaks singi-juustupallid (hinnaks 30.-), söögipooliseks heeringa hapukoore ja keedukartulitega (40.-) ning sealiha seenekastmega (74.-). Noh, sellised lihtsat kodukootud road. Seenekaste nagu vanaema oma ja salati materjal ilmselt kellegi aiamaalt. Juustupallid olid head ning kastmega polnud koonerdatud. Positiivne.

Jook? Menüüd ei uurinud, aga et tegemist kõrtsiga, siis eeldaks pigem head õlle- kui kokteilivalikut. Nii ongi. Kodulehel on ära toodud suur ja võrdlemisi odav õllevalik. Heledaid ja tumedaid nii meilt kui mujalt. On, millest end purju juua. Ilmselt saab ka Cuba Libret, kui hästi küsida. Teisipäeva õhtul küsima ei hakanud, oleks ehk jälle käest ära läinud.

Teenindus? Mis? Kus? Ei märganud. Neiu kuulas soovi ära, lõi arvutisse ja viskas hiljem lauda. Muud midagi. Pärast lahkumist tagasi maha unustatud asjade järele minnes oli laud ikka samasugune. Laua koristamine on sellises kohas ilmselt ilmne luksus.

Millal minna? Kui oled juba purjus. Õhtu alustamiseks on kindlasti mõnusamaid kohti. Lihtsalt lõunale ka ei kipu, kui siis tõesti ajal, mil rahast kahju.

Kommentaare ei ole: